TEAMUDVIKLING

VI STYRKER JERES TEAM

Vi hjælper jer med at udvikle jeres team til et team, der kan skabe de bedste resultater for jeres organisation. Vi rådgiver i hvordan I kan finde frem til teamets forskellige styrker og kompetencer, og i sidste ende optimere jeres samarbejde og nå det fælles mål.  

Se nedenfor hvilke områder vi dækker indenfor teamudvikling.

 

Teamsammensætning

Skal du sammensætte et velfungerende team?

Vi kan med vores viden og erfaring sammensætte et effektivt og motiveret team for dig. Vi sammensætter blandt andet ud fra, hvilke kompetencer der kræves, hvad teamet skal opnå sammen, hvordan medarbejderne skal samarbejde og om hvad de skal samarbejde om.

Samarbejde i teamet

Har I udfordringer med samarbejdet?

Så kan vi gå ind og undersøger, hvad der forhindrer det gode samarbejde og hvad I konkret skal gøre for at ændre det.

Vi kan udforme processen for jer, hvor vi planlægger 3-5 dage over et år. Se mere under teamcoaching.

Teamcoaching

Skaber teamet de resultater de skal?

Lad os undersøge teamets tilstand. I teamcoaching har vi sammen med dig, som leder, sat retningen, rammen og rollerne for teamet. I teamcoaching fokuserer vi derfor på det, I gør sammen, så det understøtter jeres mål.

teamudvikling og samarbejde

Individuelt tilpassede teamforløb

Alle teams fungerer forskelligt og dynamikken i en gruppe er meget vigtig for teamets effektivitet og samarbejde. Vi vil derfor gerne tilrettelægge et tilpasset forløb til netop jeres team, for at kunne imødekomme netop jeres udfordringer. Kontakt os gerne til en uforpligtende snak og så finder vi sammen en løsning for at kunne nå jeres mål mest succesfuldt. 

Hvis du vil vide mere om teamudvikling

Find inspiration og gode råd i vores artikler om teamudvikling.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.