LEDERUDVIKLING

VI ER DIN LEDELSESSPARRINGSPARTNER

Vi hjælper dig med at styrke jeres organisations ledelse gennem bæredygtig og håndgribelig rådgivning. Vi støtter både den erfarene og den nye leder i at tackle den daglige samt den overordnede ledelse.

Se nedenfor, hvilke områder vi dækker indenfor lederudvikling.

Ledercoaching

Det kan være ensom at være leder, og mange ledere går alene med deres udfordringer i en travl hverdag. Det kan være stressende, og slider på det overskud og den arbejdsglæde, som er centralt for gode ledelse.

I Ledercoaching er vi din sparringspartner i udfordringer omkring personaleansvar, dilemmaet mellem faglighed, økonomi og egne tanker. Vi hjælper dig med at skabe refleksioner omkring gode handlemuligheder, perspektiver og vinkler på dine daglige udfordringer i forhold til at kunne træffe den bedste beslutning for dig og din organisation.

Vi anvender feedback, som hjælper dig til at få mest muligt ud af ovenstående. Lad os hjælpe dig med at gøre ledelse let.

Personlig ledelse

Hvilke områder i dit lederskab bør du vokse i for at blive en god, autentisk allroundleder?

Vi rådgiver den nye leder med udvikling af autoritet, den svære samtale, motivation af personalet, Leadership Pipeline, relevant uddelegering og samarbejde med AMR og TR. Hos den mere modne leder rådgiver vi typisk i at skabe følgeskab i personalegruppen, håndtering af generation Z, ledelse opadtil og politisk. 

Forandringsledelse

Har du brug for hjælp til, hvad du som leder skal gøre, når der er mange forandringer eller du har brug for at omsætte en forandring i praksis?

Så kan vi hjælpe dig fra teori til praksis. Vi kan rådgive, vejlede og coache dig i hverdagens udfordringer, så du ved, hvad du skal gøre i din organisation. 

Oprettelse af ledersparringsteams

Forløbet starter med en temadag, hvor vi kortlægger og drøfter jeres individuelle personlige kompetencer og preferencer. Her efter vil vi igangsætte kollegial sparring efter en fast model som I trænes i, hvor I deler cases med hinanden. Med tiden vil vi deltage mindre og I vil have lært at give struktureret sparring og feedback til hinanden, og vil være i stand til at tage nye kollegaer med i en gruppen.

Udvikling af lederteams

Gennem udvikling af lederteams har vi fokus på jeres styrker, udviklingsområder og indbyrdes dynamik samt hvordan dette påvirker resten af organisationen. Vi vil sammen indgå i en proces, hvor vi inddrager jeres daglige udfordringer og dilemmaer i nøje overensstemmelse med lederteamets vision, succeskriterier og strategiske mål. Vi vil skabe gode rammer, klæde jer på igennem sparring og viden, til at udføre jeres arbejde let.

Det betyder, at vi arbejder med jeres personlige ledelsesrolle, jeres teamrolle og disse bæredygtig påvirkning på organisationen. Forløbet skræddersyes efter aftale. Et forløb strækker sig typisk fra 3 – 12 måneder.

Lederudvikling i hele organisation

Har I brug for en bæredygtig lederudvikling i hele organisationen?

Vi skræddersyr et koncept til jer, der ønsker en samlet lederudvikling i hele organisationen. Vi går i dialog med jer, og finder jeres ledelsesbehov. Herudfra lægger vi både en samlet og personlig udviklingsplan for, hvordan I kan optimere jeres ledelse på en bæredygtig måde.

leder

Individuelt tilpasset ledersparring

Der kan være mange forskellige udfordringer forbundet med at være leder og ledelsesformen kan samtidig være forskellig fra organisation til organisation. Vi tilrettelægger et lederudviklingsforløb præcis, som du ønsker det. Ring til os, så kan vi tage en snak om, hvordan du, som leder opnår dine mål og håndterer opgaverne mest effektivt. 

Hvordan bliver man en bedre leder?

Læs og lad dig inspirere af vores artikler om lederudvikling og hvordan man opnår succesfuld ledelse.