LEDERUDVIKLING

VI ER DIN LEDELSESSPARRINGSPARTNER

Vi hjælper dig med at styrke jeres organisations ledelse gennem bæredygtig og håndgribelig rådgivning. Vi støtter både den erfarene og den nye leder i at tackle den daglige samt den overordnede ledelse.

Se nedenfor, hvilke områder vi dækker indenfor lederudvikling.

Ledercoaching

Det kan være ensomt at være leder, og mange ledere går alene med deres udfordringer i en travl hverdag. Det kan både være stressende, og slider på det overskud samt den arbejdsglæde, som er centralt for god ledelse. 

I ledercoaching er vi din sparringspartner i udfordringer omkring personaleansvar, dilemmaet mellem faglighed, økonomi og dine egne tanker. Vi hjælper dig med at skabe refleksioner omkring gode handlemuligheder, perspektiver og vinkler på dine daglige udfordringer i forhold til at kunne effektuere den bedste løsning for dig og din organisation.

Vi anvender feedback, som hjælper dig til at få mest muligt ud af ovenstående. Lad os hjælpe dig med at gøre ledelse lettere.

Personlig ledelse

Hvilke områder i dit lederskab bør du vokse i for at blive en god autentisk allroundleder? 

Vi rådgiver nye ledere med udvikling af autoritet, den svære samtale, motivation af personalet, Leadership Pipeline, relevant uddelegering og samarbejdet mellem dig og AMR samt TR. Hos mere modne ledere rådgiver vi typisk i at skabe følgeskab i personalegruppen, håndtering af generation Z, ledelse opadtil og politiske strategier. 

Udvikling af lederteams

Gennem udvikling af lederteams har vi fokus på jeres styrker, udviklingsområder og indbyrdes dynamikker samt hvordan disse påvirker resten af organisationen. Vi vil sammen indgå i en proces, hvor vi inddrager jeres daglige udfordringer og dilemmaer i nøje overensstemmelse med lederteamets vision, succeskriterier samt strategiske mål. Vi vil skabe gode rammer, klæde jer på igennem sparring og viden, til at udføre jeres arbejde lettere. 

Det betyder, at vi arbejder med jeres personlige ledelsesrolle, jeres teamrolle og disse bæredygtig påvirkning på organisationen. Forløbet skræddersyes efter aftale. Et forløb strækker sig typisk fra 3 – 12 måneder.

Oprettelse af ledersparringsteams

Dette forløb starter med en temadag, hvor vi kortlægger og drøfter jeres individuelle personlige kompetencer og præferencer. Herefter vil vi igangsætte kollegial sparring efter en fast model, som I trænes i, hvor I deler cases med hinanden. Med tiden vil vi deltage mindre, og I vil have lært at give struktureret sparring og feedback til hinanden, og vil være i stand til at tage nye kollegaer med i gruppen.

Opsigelser og fyringsrunder

Står du overfor en omfattende fyringsrunde eller en svær opsigelse af en medarbejder? 

Vores erfarende erhvervspsykologer guider dig igennem alle de områder, du skal være opmærksom på i sådan en situation. Reaktionerne på en opsigelse kan nemlig være meget forskellige. Det er derfor vigtigt, at du ved, hvad du skal gøre i forhold til medarbejdernes forskellige reaktioner. Vi har erfaring med alt fra store massefyringer til individuelle opsigelser.

Forandringsledelse

Har du brug for hjælp til, hvad du som leder skal gøre, når der er mange forandringer eller du har brug for at omsætte en forandring i praksis? 

Så kan vi hjælpe dig fra teori til virkelighed. Vi kan rådgive, vejlede og coache dig i hverdagens udfordringer, så du ved, hvad du skal gøre i din organisation. 

Lederudvikling i hele organisation

Har I brug for en bæredygtig lederudvikling i hele organisationen?

Vi skræddersyr et koncept til jer, der ønsker en samlet lederudvikling i hele organisationen. Vi går i dialog med jer, og finder jeres ledelsesbehov. Herudfra lægger vi både en samlet og personlig udviklingsplan for, hvordan I kan optimere jeres ledelse på en bæredygtig måde. Udbyttet vil være effektivitet, arbejdsglæde og resultater. 

leder

Individuelt tilpasset ledersparring

Der kan være mange forskellige udfordringer forbundet med at være leder og ledelsesformen kan samtidig være forskellig fra organisation til organisation. Vi tilrettelægger et lederudviklingsforløb præcis, som du ønsker det. Ring til os, så kan vi tage en snak om, hvordan du, som leder opnår dine mål og håndterer opgaverne mest effektivt. 

Hvordan bliver man en bedre leder?

Læs og lad dig inspirere af vores artikler om lederudvikling og hvordan man opnår succesfuld ledelse.