DANMARKS STÆRKESTE PROFILER

Vores erhvervspsykologer har begge specialistuddannelser både indenfor arbejde- og organisationspsykologi samt krisepsykolog, hvilket gør dem til nogle af landets højest uddannede erhvervspsykologer. De er derfor rustet til enhver opgave og står klar til at hjælpe dig og din organisation.

Anna-Mette Thomsen

Erhvervspsykolog Anna-Mette
Uddannelse og baggrund
  • cand.psych. (aut.) 
  • Specialist og supervisor i Arbejds- og organisaitlnspsykologi
  • Krisepsykolog
  • Godkendt af arbejdsmiljørådgiver af Arbejdstilsynet 
  • Akkrediteret coach og mindfuldness instruktør
Personlig motivation

Min største motivation er trivsel. Derfor brænder jeg for at skabe bæredygtige organisationer, fordi jeg tror på, at vi kan opnå arbejdsglæde og effektivitet uden stress ved at ændre kulturen og de organisatoriske rammer til bæredygtige strukturer. Jeg ønsker, at organisationer, ledere, teams og enkelte medarbejdere er rustet til fremtidige omvæltninger, og jeg udformer de strategiske løsninger, der skal til for at nå i mål. 

Fagligt fokus

Mit faglige fokus er at coache, undervise og skabe gode processer for at udvikle og dygtiggøre organisationer, teams, ledere og medarbejdere. Jeg er særligt optaget af bæredygtighed indenfor organisationsudvikling, lederskab, håndtering af kriser på alle niveauer og teamudvikling. Min tilgang er evidensbaseret, strategisk og innovativ. 

Kontakt

+45 40 81 29 63

at@innovizion.dk

Dorte Vilsgaard

Erhvervspsykolog Dorte Vilsgaard
Uddannelse og baggrund
  • cand.psych. (aut.)
  • Specialist i Arbejds- og organisationspsykologi 
  • Krisepsykolog
  • Godkendt af arbejdsmiljørådgiver af Arbejdstilsynet

Personlig motivation
Jeg motiveres af at se hvad mennesker kan udrette sammen enten som team eller som en hel organisation. I min rådgivning vil jeg gerne sætte et fingeraftryk, men det er dig og din organisation, som er i fokus. Jeg brænder for at være den ideelle sparringspartner for ledere, så de kan motivere deres team eller hele organisationen på alle niveauer og skabe markante forandringer på kort tid. 
Fagligt fokus
Jeg beskæftiger mig særligt med ledersparring og det personlige ledereskab. Der er mange følelsesmæssige vanskelige opgaver forbundet med at være leder og her ønsker jeg at skabe forståelse og motivation. I komplekse sager skaber jeg det nødvendige overblik gennem håndgribelig rådgivning og visuel fremstilling. 
Min ekspertise lægger samtidig ved større processer, hvor hele organisationen skal samarbejde om et fælles mål.
Kontakt

+45 27 57 17 10

dv@innovizion.dk

En unik kompetencekombination

Dorte Vilsgaard og Anna-Mette Thomsen, som er vores erhvervpsykologer, udgør et stærkt team med deres unikke kompetencekombination. De er begge uddannet og autoriserede psykologer med speciale i arbejds- og organisationspsykologi samt krisepsykologi.
Deres tilgang er innovativ samt udviklende, og deres fokus er at udvikle alle niveauer i jeres organisation. De er derfor det helt rette beredskab for jeres organisatoriske udvikling.