OM INNOVIZION

VORES VÆRDIER OG MÅL

Vores mål er at skabe sunde og effektive organisationer med bæredygtig og håndgribelig rådgivning.

Læs nedenfor, hvilke værdier og mål vi har.

VÆRDIER & FORMÅL

Arbejdsglæde, håndgribelighed og høj faglighed

Innovizion har til formål at hjælpe ledere med at skabe organisationer, der trives både menneskeligt og på bundlinjen. De værdier, som gennemsyrer vores arbejde og vores rådgivning er derfor håndgribelighed, arbejdsglæde og højt fagligt niveau.

 

  • For os er arbejdsglæde den allervigtigste faktor når det kommer til at skabe gode, sunde og effektive organisationer og ledere. Samtidig er det noget vi praktiserer på vores egen arbejdsplads og igennem vores rådgivning.

 

  • Vi gør meget ud af at udvikle metoder, guideline og og rådgivning, som er håndgribelig og praksisnær for vores kunder. På den måde skaber vi de bedste mugliheder for kunden kan nå sit mål.

 

  • Det er vigtigt for os at vores rådgivning baseres på et grundlag af flere års erfaring og uddannelse indenfor det pågældende felt. Vores viden skal være state of the art og evidensbaseret. Derfor sørger vi for hele tiden at uddanne os gennem kurser og specialist uddannelser.

 

MISSION

Gode, sunde og effektive organisationer
Vores mission er at udvikle gode, sunde og effektive organisationer og ledere gennem bæredygtige og holdbare løsninger.

VISION

Organisationens foretrukne sparringspartner
Vi ønsker at være den foretrukne sparringspartner for ledere i erhvervslivet når de står overfor menneskelige udfordringer i organisationen.